Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jumbo van Geest opent pick up point voor online bestellingen' Jumbo van Geest opent speciale balie in winkel voor online bestellingen
20okt 2015

Jumbo van Geest opent pick up point voor online bestellingen

SLIEDRECHT - Boodschappen eenvoudig online bestellen en snel ophalen in de winkel. Goed nieuws voor klanten van Jumbo van Geest in Sliedrecht: de winkel aan de Populierenhof 84 opent op dinsdag 27 oktober een Pick Up Point voor online bestellingen. Inwoners van Sliedrecht en omgeving kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op Jumbo.com en de bestelling vervolgens snel ophalen bij de speciale balie in de winkel.

Peter van Geest, ondernemer van Jumbo van Geest, kijkt er naar uit om klanten kennis te laten maken met de nieuwe service: “Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Uiteraard bieden we ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service die klanten van ons gewend zijn.”

Ook online 7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten is trots op de opening van het Pick Up Point in Sliedrecht: “Geweldig dat we nu ook voor inwoners van Sliedrecht online het verschil kunnen maken. Vanzelfsprekend garanderen we ook bij online bestellingen de unieke Jumbo formule van de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs door middel van de 7 Zekerheden. Dit zijn garanties waarmee we onze beloften aan de klant iedere dag nakomen. In onze webwinkel vind je bijvoorbeeld het grootste online supermarktassortiment. Mist de klant toch iets? Dan halen we het in huis. Daarnaast bieden we ook online gegarandeerd de laagste prijs.”

Online bestellen en ophalen
Met het Pick Up Point in Sliedrecht opent Jumbo het 138e afhaalpunt voor online bestellingen in Nederland. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 09:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er betaald worden met pin. Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag vanaf 16:00 – 20:00 uur geopend. Op zaterdag is het Pick Up Point vanaf 09:00 – 20:00 uur geopend.

 Deel dit bericht met je vrienden!