Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ondernemersontbijt Drechtsteden woensdag 18 november 2015'
31okt 2015

Ondernemersontbijt Drechtsteden woensdag 18 november 2015

SLIEDRECHT / DRECHTSTEDEN - De gemeente Sliedrecht organiseert in samenwerking met de ondernemersverenigingen in de Drechsteden op woensdag 18 november een ondernemersontbijt. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Het ondernemersontbijt staat in het teken van het thema 'de kracht van de regio Drechtsteden'. Onder de sprekers bevinden zich de Commissaris van de Koning dhr. Mr. G.J. Jansen en  burgemeester A.A. M. Brok van Dordrecht. Behalve een boeiend programma biedt de bijeenkomst een prima gelegenheid tot netwerken.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in Partycentrum de Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht en begint om 8.00 uur. U kunt zich hiervoor, met maximaal twee personen, tot en met 11 november aanmelden via emailadres info@drechtstedenontbijt.nl. Het aantal plaatsen is beperkt dus meldt u snel aan.

Heeft u vragen? dan kunt u contact opnemen met Barbara Keuzenkamp of Wieske Welbedacht van BKCS, (078) 639 00 20. Meer informatie over het ondernemersontbijt vindt u in deze uitnodiging.Deel dit bericht met je vrienden!