Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Laatste kans voor groepsaankoop zonnepanelen'
03nov 2015

Laatste kans voor groepsaankoop zonnepanelen

SLIEDRECHT - Inwoners die interesse hebben in de groepsaankoop van zonnepanelen in de provincie Zuid-Holland kunnen zich nog tot 11 november 2015 vrijblijvend inschrijven. Dan verstrijkt de inschrijftermijn. Inmiddels hebben al 78 inwoners van de gemeente Sliedrecht zich aangemeld als deelnemer.
 
Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de groepsaankoop door zich uiterlijk 11 november vrijblijvend in te schrijven via www.SamenZonneEnergie.nl. Met 'De Daktest' op deze website kunnen woningeigenaren ook uitrekenen hoeveel zij kunnen besparen met zonnepanelen op hun dak. Op de Zonnekaart op sliedrecht.zonnepanelen,nl kunnen zij in een oogopslag zien of hun dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Terugverdienen
De interesse in het opwekken van eigen duurzame energie is begrijpelijk, gemiddeld verdienen zonnepanelensystemen zich in 6 tot 10 jaar volledig terug. De systemen gaan minimaal 25 jaar mee, terwijl de elektriciteitsprijzen verder toenemen. Een dergelijke investering rendeert vele malen beter dan een gemiddelde spaarrekening.
 
Uiterlijk juni 2016 installatie
Op 12 november organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een persoonlijk aanbod. Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een volledig en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Vanaf dat moment wekt de nieuwe eigenaar van het zonnepanelensysteem direct zelf zonne-energie op. De installatie gebeurt uiterlijk in juni 2016.
 
Voor meer informatie kunt u kijken op www.SamenZonneEnergie.nl.Deel dit bericht met je vrienden!