Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Heb je tijd? Word een Maatje'
10nov 2015

Heb je tijd? Word een Maatje

SLIEDRECHT - Steeds meer mensen komen door omstandigheden bijna niet of helemaal niet meer de deur uit. Voor hen zijn de ‘normale’ bezigheden, zoals bijvoorbeeld een wandeling in het bos, een dagje naar de dierentuin, een terrasje pikken of gewoon een praatje maken bij een kopje koffie onmogelijke hindernissen om in hun eentje te ondernemen.

Het Vrijwilligerspunt van de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht gaat daarom een nieuw project opstarten: Het project ‘Heb je tijd? Word een Maatje!’, wil ervoor zorgen dat de mensen die een maatje zoeken 1 op 1 gekoppeld kunnen worden aan een vrijwilliger om deze ‘gewone’ activiteiten op een leuke en gezellige manier samen te ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld eenmaal per twee weken of per maand zijn.

Een Maatje is een betrokken vrijwilliger die eraan meewerkt de samenleving leefbaar te maken voor iedereen. Bij een Maatje staan menselijke kwaliteiten, zoals warmte, tijd, nabijheid, respect, humor en begrip centraal. Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil je graag 1 op 1 iets voor een ander betekenen? Neem dan contact op met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, mevr. C. Brouwer, tel. 0184-416729 of mail naar c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl.
 Deel dit bericht met je vrienden!