Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bedrijfsbezoek Hans Tanis bij VDL' Hans Tanis op bezoek bij de
18nov 2015

Bedrijfsbezoek Hans Tanis bij VDL

SLIEDRECHT - Op woensdag 11 november heeft Hans Tanis een bezoek gebracht aan de ‘VDL-groep’ . Hans werd ontvangen door Gijs van der Leeden, eigenaar van VDL Belastingadviseurs, VDL Hypotheken BV en VDL Financieel Planners BV.  Deze bedrijven zijn gevestigd in één van de mooiste panden die Sliedrecht bezit, n.l. aan de Kerkbuurt 52.

De ogen stralen als Gijs begint te vertellen over zijn mooie pand: het is een monument en vroeger nog de burgemeesterswoning geweest van burgemeester van Haaften. (eind 19e eeuw) In de kelder staan nog een aantal kluizen die herinneren aan die periode.

VDL biedt een breed scala aan producten. Gijs heeft een brede expertise, zo is hij fiscaal jurist, fiscaal econoom en financieel planner. Daarnaast is Gijs sinds 1993 hypotheekadviseur. Binnenkort gaat VDL ook (financieel) advies bieden bij echtscheidingen.

Gijs hecht aan een persoonlijke benadering: "dat is voor mij heel belangrijk en maakt het onderscheid ten opzichte van andere aanbieders. Laatst had ik een echtpaar die snel een hypotheek nodig hadden. We hebben dat op zaterdagmiddag, in de tuin, onder het genot van een drankje, geregeld".  “Snel schakelen, niets beloven wat niet nagekomen kan worden, en altijd klaar staan voor de klant”. Altijd als uitgangspunt hanteren “wat zou ik zelf doen als ik in de schoenen van deze mensen zou staan’’.

Het bezoek wordt afgesloten met een rondleiding door het pand en de tuin. Ook de kluizen in de kelder mogen we aanschouwen. Een mooi stukje nostalgie.

Hans Tanis: "het is erg leuk om ook eens een wat kleiner bedrijf zoals VDL te bezoeken. Het brengt heel andere vraagstukken mee voor de ondernemer. Bijvoorbeeld: hoe blijf ik me onderscheiden als klein bedrijf en hoe ga ik om met de kwetsbaarheid? Maar wat als rode draad in elk bezoek opvalt, ook bij Gijs, is de bevlogenheid van de ondernemers! Mooi om te zien: daar mogen we in Sliedrecht trots op zijn.

Zie ook:
Hans Tanis op bezoek bij Van Vliet bedrijfsmakelaars en adviseurs (za, 19 sep 2015)
Hans Tanis op bezoek bij de winnaar Innovation Award 2015, Cofano Software Solutions BV (di, 15 sep 2015)
Wethouder Hans Tanis op bezoek bij Den Breejen Groep (wo, 26 aug 2015)
Wethouder Tanis op bezoek bij Hoogendijkgroep en Bouwbedrijf Bijkerk (wo, 1 apr 2015)
Wethouder Hans Tanis brengt bedrijfsbezoek aan Pellikaan Verpakkingen (vr, 20 feb 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!