Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Enquete vrijetijdsbesteding'
18nov 2015

Enquete vrijetijdsbesteding

SLIEDRECHT - Erbij in Sliedrecht biedt vrijetijdsbesteding aan voor mensen van alle leeftijden om onderlinge ontmoetingen te stimuleren. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld het Kom erbij Festival, een muziekmiddag, educatieve- en creatieve workshops en nog veel meer. De activiteiten zijn bedoeld voor mensen die zich weleens alleen voelen.

Eenzaamheid?
Op basis van verschillende onderzoeken wordt geschat dat ongeveer 30% van de volwassenen in Nederland wel eens eenzaam is. Vaak wordt verwacht dat alleen oudere mensen zich eenzaam voelen, maar dat is niet waar. Eenzaamheid komt in alle leeftijdscategorieën voor en het lijkt niet met leeftijd samen te hangen.

Waar heeft u behoefte aan?
Erbij in Sliedrecht wil graag weten waar de inwoners van Sliedrecht behoefte aan hebben. Daarom vragen we uw hulp! Vul de enquête in op www.unitedbymusic.nl/erbij-in-sliedrecht. Heeft u geen computer? Vul de enquête dan in bij de Bibliotheek of bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht.  Met de resultaten in kaart kunnen we activiteiten organiseren aangepast aan uw wensen!

Onder de inzendingen verloten wij een heerlijke taart van Koek & Cake! Wilt u kans maken op deze prijs: vul dan uw persoonlijke gegevens in aan het einde van deze enquête.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Charlotte Brouwer van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht (aanwezig ma, di en do): Telefoonnummer 0184-416729 of c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl

U kunt deze enquête invullen t/m 31 december 2015. In januari 2016 maken wij bekend wie de gelukkige winnaar van de taart is.
Erbij in Sliedrecht wordt vertegenwoordigd door:

ASVZ, Gemiva-SVG, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Yulius, United by Music en De Zonnebloem.

Zie ook:
Kom erbij Festival in Sliedrecht tijdens de landelijke week van de Eenzaamheid (di, 22 sep 2015)
Lunch aan de Langste Eettafel (di, 7 jul 2015)
Werkgroep 'Erbij in Sliedrecht' vraagt zich af: 'Wie nodig jij uit deze zomer?' (di, 9 jun 2015)
Activiteiten 'erbij in Sliedrecht,' schuift u ook gezellig aan? (vr, 20 mrt 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!