Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wens in vervulling voor bewoner Waerthove'
27nov 2015

Wens in vervulling voor bewoner Waerthove

SLIEDRECHT / DORDRECHT - Mevrouw J. Jonkergouw, bewoonster van verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht, wilde graag nog eens een bezoek brengen aan het Dordrechts Museum. Zij had haar wens bij de hartenwensmuur achter gelaten. Dankzij de steun van de Vrienden van Waerthove en de Nederlands Hervormde kerk in Sliedrecht ging deze wens in vervulling.

Dordrechts museum
Mevrouw Jonkergouw wilde graag weer een bezoek brengen aan het Dordrechts Museum. Vijf jaar geleden was zij daar voor het laatst. Samen met vrijwilliger Anneke ging mevrouw Jonkergrouw op pad. Zij bekeken de exposities Nieuwe Gezichten van Dordrecht, De Scheffer 2015 en Aanwinsten Moderne en Hedendaagse kunst. ‘We hebben onze ogen uitgekeken. Kom maar op het idee om stroken karton op elkaar te plakken en een lijst erom heen te doen’, zegt mevrouw Jonkergouw. ‘Ik heb genoten van deze dag en we hebben zelfs een echte Karel Appel gezien. Ik ben erg blij dat mijn wens in vervulling is gegaan.’

Vrienden van Waerthove
De Stichting Vrienden van Waerthove zet zich in om met giften iets extra’s voor bewoners te realiseren. Zo kan Waerthove het verblijf voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken. Bewoners van het verpleeghuis kunnen bij de hartenwensmuur hun wens delen. Met de steun van de Vrienden van Waerthove, de Nederlands Hervormde kerk Sliedrecht en medewerkers en vrijwilligers van Waerthove worden de wensen in vervulling gebracht.

Meer informatie
Voor meer informatie over verpleeghuis Waerthove en andere diensten van Rivas: bel met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.Deel dit bericht met je vrienden!