Autorijschool Odette heeft slagingspercentage ver boven landelijk gemiddelde

14 april 2015
Autorijschool Odette heeft slagingspercentage ver boven landelijk gemiddelde

SLIEDRECHT - Recent maakte Nu.nl bekend dat bij ervaren rijschoolhouders mensen die voor het eerst afrijden 51,2 procent kans hebben te slagen. Bij rijscholen die in de afgelopen vier jaar zijn ontstaan, is dat percentage slechts 42,5 procent. Autorijschool Odette uit Sliedrecht steekt ver boven deze gemiddeldes uit, met maar liefst 70 procent kandidaten die de eerste keer slagen.

Autorijschool Odette bestaat in juni acht jaar. In die jaren heeft eigenaar Odette Rexwinkel heel wat ervaring opgedaan. “Het leuke van instructeur zijn is dat je een leerling iets heel nieuws leert,” vertelt ze. “Ze stappen in zonder te kunnen rijden en na afloop zijn het veilige bestuurders geworden. Dat is prachtig om te zien. Ook is het contact met alle verschillende leerlingen erg leuk.

Odette is er erg blij mee dat maar liefst 70 procent van de kandidaten in één keer slagen. “Dat is de kroon op mijn werk – daar doe ik het voor!” En voor wie ook snel zijn of haar rijbewijs wil halen: er is nog plek bij Autorijschool Odette. Kijk nu op de website voor de spetterende voorjaarsactie!

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.