Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe website voor de Gemeente Sliedrecht'
05jan 2016

Nieuwe website voor de Gemeente Sliedrecht

SLIEDRECHT - Tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie op maandag 4 januari 2016 is de nieuwe website van de gemeente Sliedrecht gelanceerd. De website is in een fris jasje gestoken, passend bij het nieuwe logo van de gemeente. De nieuwe site is geschikt gemaakt voor smartphone en tablet. Daarnaast hebben de meest gezochte onderwerpen (toptaken) een prominente plaats gekregen, waardoor hij goed aansluit bij de wensen van de gebruikers. De website is vanaf nu te raadplegen via www.sliedrecht.nl.

Het nieuwe logo is tot stand gekomen door te kijken wat Sliedrecht, Sliedrecht maakt. Het wapen van de gemeente speelt hierin een belangrijke rol, net als het water waar Sliedrecht onlosmakelijk mee verbonden is. Deze twee elementen zijn daarom opgenomen in het nieuwe logo. In de communicatie vanuit de gemeente gaat ook veel gebruik gemaakt worden van foto's van Sliedrecht.

Website
De website was nodig aan vernieuwing toe. De nieuwe site moest op alle apparaten (dus ook smartphone of tablet) goed leesbaar zijn, een goede zoekfunctie hebben en een frisser uiterlijk. Het gebruik van veel foto's en de nieuwe kleuren geel en blauw dragen hieraan bij.

De website, sociale media, gemeentepagina in De Merwestreek en correspondentiematerialen zijn de eerste gemeentelijke communicatiemiddelen waar het nieuwe logo zichtbaar is. Vanaf nu zal het logo langzaam op steeds meer plekken zichtbaar worden.Deel dit bericht met je vrienden!