Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Burgemeester Bram van Hemmen lanceert 'Het Sliedrechts Compliment''
06jan 2016

Burgemeester Bram van Hemmen lanceert 'Het Sliedrechts Compliment'

SLIEDRECHT - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Sliedrecht heeft burgemeester Bram van Hemmen 'Het Sliedrechts Compliment' gelanceerd. Met dit compliment wil de gemeente waardering geven aan kleinschalige en vaak onzichtbare inzet van vrijwilligers in Sliedrecht.

Het Sliedrechts Compliment is gemaakt in de vorm van een vergrootglas, dat symboliseert dat de kleinschalige inzet juist van grote betekenis is.
Sliedrecht kent al de gemeentepenning, maar die is bedoeld voor langdurige inzet van vrijwilligers. Het gaat dan vaak om mensen die zichtbaar zijn in het dorp. Met het Sliedrechts Compliment wil de gemeente juist het kleine waarderen dat vaak niet zichtbaar is, maar van grote waarde is voor het dorp.

Daarnaast is er al het mantelzorgcompliment, maar daarvoor komen alleen mantelzorgers in aanmerking.

Iedere inwoner van Sliedrecht kan een kandidaat voor Het Sliedrechts Compliment aandragen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Marjolein Visscher via m.visscher@sliedrecht.nl. Bellen kan ook naar 0184-49 5816. De uitreiking kan op verschillende momenten in het jaar plaatsvinden.Deel dit bericht met je vrienden!