Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Taart als dank voor invullen enquete'
18jan 2016

Taart als dank voor invullen enquete

SLIEDRECHT - De werkgroep ‘Erbij in Sliedrecht’ heeft gedurende november en december 2015 een enquête over eenzaamheid uitgezet. Op basis van verschillende onderzoeken wordt geschat dat ongeveer 30% van de volwassenen in Nederland wel eens eenzaam is. Vaak wordt verwacht dat alleen oudere mensen zich eenzaam voelen, maar dat is niet waar. Eenzaamheid komt in alle leeftijdscategorieën voor.

De werkgroep Erbij in Sliedrecht organiseert activiteiten voor mensen die wat meer behoefte hebben aan contact met andere mensen. Door middel van de enquête werd o.a. onderzocht waar de mensen behoefte aan hebben. Met de opgedane kennis kan ‘Erbij in Sliedrecht’ de activiteiten beter afstemmen. Onder de deelnemers die de enquête invulden werd een taart verloot. Jolanda van der Kolk was de gelukkige die de taart overhandigd kreeg door Arthur Shorty, zanger bij United by Music.

‘Erbij in Sliedrecht’ is een enthousiaste werkgroep met vertegenwoordigers van ASVZ, de Bibliotheek AanZet, Gemiva-SVG, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, United by Music, Yulius en De Zonnebloem die samen staan voor een dorp waarin iedereen kan meedoen.Deel dit bericht met je vrienden!