dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Winkeldieven komen niet ver door adequaat handelen van personeel en politie

22 januari 2016 (door Jord van Geldere)

SLIEDRECHT – Een man en een vrouw hebben vanavond rond 19.30 uur een winkeldiefstal gepleegd bij een bedrijf aan de Prisma op het bedrijventerrein Noordoost-Kwadrant. Ze werden betrapt door het winkelpersoneel en gingen vervolgens snel weg, daarbij een deel van de buit achterlatend. Na 112 te hebben gebeld werden de twee winkeldieven razendsnel in de kraag gegrepen. Dat gebeurde op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht nadat ze al op de A15 waren getraceerd door de politie.

De spullen die ze wilden stelen, hadden een totale waarde van ruim vierhonderd euro. Ze vluchtten weg met een personenauto, maar konden al snel worden gepakt omdat het personeel zowel een duidelijk signalement als het type auto en het kentekennummer wist door te geven. De politie hoefde geen wilde achtervolging in te zetten. De dieven reageerden op het stopteken en werden na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau.

Deel dit bericht met je vrienden!