Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Primeur voor Sliedrecht: Digitale Begroting'
10feb 2016

Primeur voor Sliedrecht: Digitale Begroting

SLIEDRECHT - Op de website van de Gemeente Sliedrecht staat een primeur: de eerste Digitale Begroting van het 'Baggerdorp'. Wethouder van Financiën Hans Tanis introduceert de Digitale Begroting als volgt:

"Geachte inwoner van Sliedrecht,

Dit jaar heeft Sliedrecht voor het eerst een Digitale Begroting. Hier kunt u lezen wat de gemeente van plan is in 2016. De begroting vatten we niet alleen in dikke boekwerken zoals voorheen, maar nu dus ook online op uw smartphone, tablet of pc. Dit past in het beleid van steeds meer digitale dienstverlening, een trend die we als gemeente Sliedrecht hebben ingezet.

In deze digitale begroting kunt u op een eenvoudige manier zoeken en snel een indruk krijgen van wat de gemeente gaat doen in 2016: wat het doel is, wat we daarvoor gaan doen, wanneer het klaar is en wat het kost. Veel plannen die in 2015 zijn opgesteld, bijvoorbeeld rond een aantal grote projecten, worden -als het aan het college ligt- in 2016 uitgevoerd. Door de samenvatting te lezen, krijgt u in korte tijd een indruk. U als inwoner gaat zien dat we met elkaar Sliedrecht mooier maken en vooruit brengen.

Wij horen graag wat u ervan vindt. Heeft u tips voor verbeteringen? Laat het ons weten."

Klik hier voor de Digitale Begroting van Sliedrecht.Deel dit bericht met je vrienden!