Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem '19 diploma's uitgereikt aan cursisten Algemene Muzikale Vorming' Op de foto ziet u alle trotse geslaagde AMV-ers samen met juf Karola
19feb 2016

19 diploma's uitgereikt aan cursisten Algemene Muzikale Vorming

SLIEDRECHT - Op woensdagavond 17 februari 2016 werden er 19 diploma’s uitgereikt bij muziekvereniging Crescendo uit Sliedrecht. Deze diploma’s werden uitgereikt aan leerlingen van de cursus Algemene Muzikale Vorming die in de afgelopen periode hun certificaat hadden behaald voor het succesvol afronden van de cursus voor kinderen van 7-10 jaar.

Het C-orkest van Muziekvereniging Crescendo gaf ook een muzikaal tintje aan de uitreiking, waardoor het een gezellige avond was voor zowel de geslaagden als leden van het C-orkest. De volgende muzikantjes kregen een certificaat uitgereikt door juf Karola en René Jansen: Allard Parre, Anne-Sophie Slob, Bregje Schep, Dennis de Hoop, Elijah van Werkhoven, Floria de Gans, Jesse Kok, Julianne van der Sluijs, Julie Slotboom, Kimberly Bakker, Lisa Kok, Marit Dekker, Myriam Elshout, Natalie Groeneveld, Rhode Aarnoudse, Senne van den Berg, Sofie van Vliet, Veerle Vlot en Zoë Drenkelford.

Na het afronden van de cursus Algemene Muzikale Vorming krijgen leerlingen AMV de mogelijkheid om een muziekinstrument te gaan spelen. Ook hebben dit jaar veel leerlingen gekozen om door te stromen naar veel verschillende instrumenten zoals hobo, fagot, klarinet, trompet, hoorn, bariton, trombone en piano.

Naast de cursus Algemene Muzikale Vorming worden de cursussen Muziek op Schoot (1-4 jaar) en Spelen met Muziek (5-6 jaar) ook aangeboden door muziekvereniging Crescendo. Kijk voor meer informatie over deze cursussen op www.crescendosliedrecht.nl of bel naar 0184-420201.

Foto: Op de foto ziet u alle trotse geslaagde AMV’ers samen met juf KarolaDeel dit bericht met je vrienden!