Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuw stembureau in Baanhoek West'
22feb 2016

Nieuw stembureau in Baanhoek West

SLIEDRECHT - Sliedrecht krijgt er een stembureau bij. Tijdens het referendum over het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne op 6 april kunnen inwoners voor het eerst hun stem uitbrengen in de Anne de Vriesschool, Vivaldilaan 73 in Baanhoek-West.

Hiermee komt het totaal aantal stembureaus in Sliedrecht op zestien. Niet eerder konden inwoners van Baanhoek-West in hun eigen wijk naar de stembus. Burgemeester Bram van Hemmen: "We hebben meerdere verzoeken gehad voor een stembureau in Baanhoek-West. In deze wijk wonen inmiddels ongeveer duizend mensen. Ik vind dat we het iedereen zo makkelijk mogelijk moeten maken om hun stem uit te brengen. Ook bij dit referendum, want het is voor ons een verkiezing als alle andere."

Tijdens een gesprek met de organisatie van het referendum –sinds 1 januari 2016 georganiseerd door het Drechtstedelijk Klantcontactcentrum (DKCC)- heeft de burgemeester aangegeven graag een stembureau in Baanhoek-West te zien. Bram van Hemmen: "Daar zijn ze meteen mee aan de slag gegaan en met resultaat."Deel dit bericht met je vrienden!