Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Overname Boekhandel de Gruijter' Foto Burgemeester Winklerplein uit eigen archief
26feb 2016

Overname Boekhandel de Gruijter

SLIEDRECHT - Sinds 1 januari is Boekhandel de Gruijter overgnomen door Tim van der Beek en Jim Cornelissen. Tim was al eigenaar van kookwinkel de Gruijter aan het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht. Boekhandel de Guijter werd de afgelopen 6 jaar geleid door Danny van der Beek die na al deze jaren een andere weg in wil slaan. Samen zijn Tim en Jim nu eigenaar van zowel de kook winkel als de kantoorboekhandel.

De Gruijter staat vooral bekend als de winkel waar “je alles kan vinden” Dit familie bedrijf met takken in o.a. Papendrecht, bestaat dan ook al meer dan 100 jaar. De boekhandel in sliedrecht bestaat alweer 38 jaar, groot gemaakt door Harm en Els van der Beek, die tot aan januari aan Danny’s zijde hebben gestaan. In de winkel is alles te vinden, kantoor benodigdheden, wenskaarten, hobby, speelgoed, multimedia en er zit zelfs een fotostudio waar je als 1 van de weinige plekken in sliedrecht nog pasfotos kunt laten maken.

Op dit moment zijn Tim en Jim de winkel behoorlijk op de schop aan het nemen. Een nieuwe look en frisse wind er doorheen. De veranderingen in de winkel zijn nu al zichtbaar. Meer ruimte in de winkel maar er staan zelfs NOG meer spullen in. En dat is nog niet alles. Jim en Tim willen de winkel uit gaan breiden met een interieur afdeling. Het werd eens tijd dat de winkel meer een winkel van “nu” word, gericht op beleving , vakkennis en service.

Ook de grote speelgoed afdeling beloofd een waar paradijsje te gaan worden voor kinderen. Met een duidelijke engelse “shop in shop”stijl om alle categorieen aan te geven. Zo is de Meiden hoek al gerealiseerd, compleet met roze kasten en paarse vloer.Deel dit bericht met je vrienden!