donderdag 6 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht Sport maakt kans op zes nationale jeugdtitels volleybal

7 maart 2016

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport is zaterdag 12 maart met de meeste teams van Nederland vertegenwoordigd op de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Maar liefst zes van de maximaal mogelijke acht Sliedrechtse teams treden dan in de sportieve arena op jacht naar een nationale jeugdtitel volleybal. Bij de meisjes zijn dat B (t/m 16 jaar) en CMV (t/m 12 jaar). Bij de jongens staan alle vier de teams in de finale.

Jongens A (t/m 18 jaar) speelt zaterdag in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Jongens en Meisjes B gaan naar Nijmegen; Jongens C (tm 14 jaar) acteert in Doetinchem en de beide CMV-teams strijden in Wijchen om het Nederlands Jeugdkampioenschap.

De uitslag van de finaleronden is eveneens van belang voor welke vereniging er dit jaar de Jaap van Kasteeltrofee voor de beste jeugdopleiding van Nederland mee naar huis mag nemen. In 2003 en 2005 ging die eer naar Sliedrecht Sport. Andere goede kanshebbers op de trofee dit jaar zijn Alterno uit Apeldoorn en Sudosa-Desto uit Assen die met respectievelijk vijf en vier teams in de finale staan.

Foto: Meisjes CMV van Sliedrecht Sport na winst halve finale op 13 februari 2016 (Foto: Sliedrecht Sport).

Deel dit bericht met je vrienden!