zondag 9 mei 2021

Alles over Sliedrecht

Sharujan Kharatnam boekt sterke winst bij schaakjeugd

7 maart 2016

SLIEDRECHT - In de derde ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Sharujan Kharatnam een goed winst geboekt. Na een spannende partij wist hij uiteindelijk te winnen van de jongste Alberts-telg, Baruch. Door deze eerste winst stijgt Sharujan met stip in de tweede groep.

In de tweede groep nam Bart van der Beek de koppositie over van Joëlle Moes, omdat Bart haar in een rechtstreeks duel wist te verslaan.

In de eerste groep greep titelverdedigster Luana Mensing weer de kop. Zij wist zelf te winnen van Gerard van Steenoven, terwijl ook Maarten Hartkoren onderuit ging en wel tegen Jochanan Alberts. Het blijft echter dringen aan de kop van de eerste groep.

Opvallend was ook de winst van Samuël Gijsen op Tim de Waard. Daarmee bewees Samuël dat hij weer in vorm raakt.

Aanstaande donderdag heeft de vierde ronde van de Voorjaarscompetitie plaats.

Deel dit bericht met je vrienden!