maandag 10 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht Sport Nederlands jeugdkampioen meisjes tot en met 12 jaar

14 maart 2016

SLIEDRECHT - In een zinderende finaleronde in Wijchen is de meisjesselectie CMV (t/m 12 jaar) van Sliedrecht Sport onder leiding van coaches Dave en Famke van Rekom kampioen van Nederland geworden. Het team bestaande uit Janet de Jong, Mila Leeuwis, Amalia Panajoti, Emma de Ruiter, Marit van der Sluijs en Sara van de Weg, aangevuld met Roos van Gastelen en Lisa de Vries, won in de finale met 2-0 van Alterno uit Apeldoorn.

Alleen in de eerste poulewedstrijd tegen Orion uit Doetinchem moest het team een gelijkspel (1-1) weggeven. De daaropvolgende tegenstanders Havoc uit Haaksbergen, de Boemel uit Tuitjenhorn en in de halve finale DeVoKo uit Denekamp, werden allemaal met 2-0 verslagen.

Het is voor het eerst dat een meisjesteam CMV van Sliedrecht Sport Nederlands kampioen wordt en überhaupt pas de tweede keer dat een Sliedrecht meisjesteam het NK wint. Eerder lukte dit de Meisjes A (t/m 18 jaar).

Ook de selectie van Meisjes B (t/m 16 jaar) van Sliedrecht Sport mocht het erepodium beklimmen. In Nijmegen wist zij beslag te leggen op de derde plek.

Deel dit bericht met je vrienden!