donderdag 6 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht Sport 20e keer Nederlands kampioen Jongens

14 maart 2016

SLIEDRECHT - Tijdens de Nederlands Open Jeugd Kampioenschappen van zaterdag heeft Sliedrecht Sport haar twintigste NK-titel bij de Jongens in de wacht gesleept. De selectie van Jongens B (t/m 16 jaar), bestaande uit Rick van der Sluis, Yorick de Groot, Max Niewenhuis, Rick Julicher, Jelle van Rekom, Leon Tubbing, Joel Blokland, Glen Korevaar, Luuk van der Leeden, Niels Middendorp, Marijn Ottevanger en Bas van Houten wist in Nijmegen alle vijf de wedstrijden te winnen en mocht zich daarmee tot Nederlands kampioen jeugdvolleybal 2015-2016 laten kronen.

In de poulefase versloeg het team van coaches Bas de Groot en Martijn van der Valk achtereenvolgens Pegasus (Nijmegen), VC Polaris (Helmond) en Inter Rijswijk. In de halve finale moest NVC uit Nieuwegein eraan geloven en in de finale werd het Apeldoornse Alterno met 25-16 en 25-19 van de mat gespeeld.

Ook de selectie van Jongens C (t/m 14 jaar) van Sliedrecht Sport mocht het erepodium beklimmen. In Doetinchem wist zij beslag te leggen op de derde plek.

Deel dit bericht met je vrienden!