donderdag 6 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Gemeente Sliedrecht doet weer mee aan Earth Hour

15 maart 2016

SLIEDRECHT - Ook dit jaar doet de gemeente Sliedrecht weer actief mee aan Earth Hour: de wereldwijde actie van het Wereld Natuurfonds (WNF) om aandacht te vragen voor de toekomst van de aarde en de rol die klimaatverandering speelt als één van de grootste bedreigingen van de natuur. Op zaterdag 19 maart om 20:30 uur zullen vele miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten wereldwijd één uur lang het licht uit doen.

Omdat het thema milieu en duurzaamheid voor Sliedrecht hoog op de agenda staat de komende jaren, steunt de gemeente deze actie. Op 19 maart om 20:30 uur zal daarom de verlichting van het gemeentekantoor, het raadhuis en de toren van de Grote Kerk één uur lang uit gaan. Inwoners kunnen zelf ook meedoen aan de actie.

Deel dit bericht met je vrienden!