donderdag 6 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Gratis compost halen op milieupark

15 maart 2016

SLIEDRECHT -  Zaterdag 19 maart is de landelijke compostdag. Vanaf die dag kunnen inwoners van Sliedrecht gratis compost ophalen op het milieupark aan de Lelystraat 111, zolang de voorraad strekt. Daarbij is een schep nodig, zodat inwoners de compost zelf in een aanhanger of meegebrachte zak kunnen scheppen.

Groente-, fruit- en tuinafval, etensresten en groenafval zoals snoeihout, takken en gras worden apart door composteerbedrijven opgewerkt tot compost, wat natuurlijk een uitstekende bodemverbeteraar is. Dit is niet alleen een goedkope manier van afvalverwerking, het is ook nog goed voor het milieu.

Het milieupark is maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag is het milieupark geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!