maandag 10 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Paul van der Ven nieuwe coach Heren Sliedrecht Sport

16 maart 2016

SLIEDRECHT - Paul van der Ven is volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van de Heren van Sliedrecht Sport. Hij zal de, aan het einde van dit seizoen vertrekkende, Tim Oskam opvolgen. Van der Ven is nu nog hoofdcoach van Heren 1 Cito Zeist.

“We zijn erg blij dat we met Paul een ervaren en ambitieuze coach hebben weten vast te leggen voor Heren 1”, aldus Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport. “We denken dat hij de juiste inspiratie en impulsen kan bieden om onze ploeg met een duidelijk Sliedrechts gezicht mee te laten draaien in de top van de Topdivisie. Zijn input en samenwerking zijn bovendien erg waardevol om de opleidingsteams van Sliedrecht Sport optimaal aan te laten sluiten op Heren 1.”

De 39-jarige Van der Ven was eerder actief als coach in de Topdivisie bij Florie/NVC in Nieuwegein en Pelster/Cito uit Zeist. Daarnaast was hij zes jaar trainer bij de Nationale Jeugd Selectie Teams Beachvolleybal NBS in Den Haag. Daarvoor speelde hij negen jaar als spelverdeler in zowel de Eredivisie als Topdivisie bij onder andere Nesselande, Ekspalvo, Vrevok, PietZoomers Apeldoorn en Rijnmond Volley.

Van der Ven voltooide de Academie Lichamelijke Opvoeding in Tilburg en werkt als docent Lichamelijke Opvoeding aan het Cals College in Nieuwegein. Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van Beachvolleybal ‘La Playa Blanca’, dat sinds 2005 grote (beach)volleybal events voor bedrijven, verenigingen en scholen organiseert.

De verdere samenstelling van trainingsstaf en selectie rondom Heren 1 zal de komende tijd invulling krijgen.

Deel dit bericht met je vrienden!