maandag 10 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Woondag Sliedrecht krijgt vervolg op 8 oktober 2016

18 maart 2016

SLIEDRECHT - De Woondag Sliedrecht krijgt een vervolg in 2016. Op 8 oktober zullen bedrijven en organisaties uit de woon- en lifestylebranche zich weer presenteren op de Woonboulevard Sliedrecht. Ook is er volop ruimte voor entertainment voor jong en oud. Het moet een verbeterde editie worden, dat is besloten na een evaluatie van de Woondag 2015.

De kerngroep van de Woondag bestaat uit Woonboulevard Sliedrecht, Rabobank Merwestroom, Alblasserwaard makelaars, Q-makelaars, BPD Ontwikkeling, Hof van Sliedrecht en gemeente Sliedrecht. Wethouder Theo den Braanker (wonen): "We hebben de eerste editie met elkaar geëvalueerd. De belangrijkste conclusie is dat het evenement te langgerekt van opzet was. Daardoor moesten bezoekers lange afstanden afleggen. Daarom is besloten dat we bij de volgende editie de bedrijven en organisaties op een centrale plaats bij elkaar zetten met daaromheen entertainment voor jong en oud."

Brouwerstraat
Deze centrale plaats is voorzien op het parkeerterrein aan de Brouwerstraat. Daar zal een tent komen te staan waarin de deelnemende bedrijven en organisaties zich presenteren. Daaromheen wordt gezorgd voor entertainment en wordt gratis iets lekkers uitgedeeld. Ook nieuw is het treintje dat over de Woonboulevard zal rijden. Dit maakt het de bezoekers makkelijker om zich over de gehele woonboulevard te verplaatsen.

Mooi evenement
De Woondag werd op 26 september 2015 voor het eerst georganiseerd en was aangekondigd in het College Uitvoeringsprogramma 2014-2018. Theo den Braanker: "Met de Woondag heeft Sliedrecht er een mooi evenement bijgekregen. We werken samen met alle partijen met veel enthousiasme aan een tweede, verbeterde editie."

De komende maanden wordt gewerkt aan het werven van deelnemers en het opstellen van het programma. Dit wordt naar verwachting in juni gepresenteerd. Meer informatie op www.woondagsliedrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!