donderdag 6 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Veel bezoekers voor Open Dag van de Zorg in Waerthove

21 maart 2016

SLIEDRECHT -  Verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht kon zaterdag 19 maart tijdens de Open Dag van de Zorg rekenen op veel bezoekers. Van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur kregen zij informatie over verschillende soorten zorg in deze Rivas-locatie aan de Kerkbuurt 200 in Sliedrecht.

‘Bezoekers lieten zich op deze manier op een laagdrempelige manier informeren over de mogelijkheden’, zegt Monique Horden, teamleider in Waerthove. ‘Geïnteresseerden gaven we advies, informatie en voorlichting en zij konden deelnemen aan een rondleiding door Waerthove.’

Wonen in Waerthove
Alle bezoekers van de Open Dag van de Zorg in Waerthove werden ontvangen in de centrale hal waar zij zich konden aanmelden voor de rondleiding. ‘Er werd onder andere uitleg gegeven over de activiteiten voor de bewoners en het welzijnsplein’, verduidelijkt Horden. ‘Daarnaast was er informatie over de appartementen voor de bewoners met een lichamelijke beperking en over de woongroepen voor bewoners met dementie.’

Kortdurende zorg
Ook voor revalidatie was deze dag aandacht. ‘Tijdens de rondleidingen werd uitleg gegeven over hoe een dag op de revalidatie afdeling eruit ziet’, verduidelijkt Regina Kant, teamleider van de revalidatie in Waerthove. Tevens was er informatie verkrijgbaar over de mogelijkheden van thuiszorg van Rivas, konden bezoekers hun bloeddruk en bloedsuiker laten meten bij het consultatiebureau voor senioren. Ook de Leef & -winkel met gezondheidsartikelen en zorghulpmiddelen was geopend.

Deel dit bericht met je vrienden!