maandag 10 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht Sport zoekt volleybaltalent

22 maart 2016

SLIEDRECHT - Vorig weekend won Sliedrecht Sport de Jaap van Kasteelbokaal, de prijs voor beste volleybal jeugdvereniging van Nederland. De club mag zich daardoor met recht het predicaat “opleidingsvereniging” toedichten. Al jaren levert Sliedrecht Sport volleybaltalenten af die in de hoogste landelijke competities volleyballen. Niet alleen in de eigen hoofdmachten, maar ook daarbuiten. Bekende internationals als Nimir Abdelaziz, Jelte Maan en Floris van Rekom doorliepen de Sliedrechtse school.

Ook de komende jaren wil Sliedrecht Sport investeren in volleybaltalent. De vereniging, waarvan Dames 1 uitkomt in de Eredivisie en Heren 1 in de Topdivisie, wil structureel een plek bij de beste opleidingsverenigingen van Nederland blijven bekleden. Hoofd opleidingen Bas de Groot: “Met het opleiden van volleyballers bouwen we binnen Sliedrecht Sport aan onze vereniging, geven we individuele sporters de kans hun ambities te verwezenlijken en dragen we bij aan de ontwikkeling van de volleybalsport in het algemeen.” Hij vervolgt: “Jonge talenten krijgen bij ons de kans om kwalitatief goede trainingen te volgen. Naast de vaste opleiders, maakt Sliedrecht Sport in zijn talententrainingen gebruik van de expertise van trainers en speelsters van Dames 1 en Heren 1.”

Om die reden organiseren we binnenkort de Sliedrecht Sport Talentendagen voor meisjes en jongens. De focus ligt daarbij op dit moment op talentvolle jongens in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Op vrijdag 1 en 8 april zullen van 17.00 tot 19.00 uur speciale talententrainingen gegeven worden in Sporthal De Lockhorst. Naast de top jeugdtrainers Bas de Groot, David van Rekom, Roy Kroon en Daniël van Helden zijn ook Matt van Wezel (hoofdcoach D1), Eelco Beijl (assistent-coach D1) en Tim Oskam (hoofdcoach H1) betrokken bij deze trainingen. De trainers en spelers/speelsters van de eerste teams zullen daarbij assisteren.


Val jij in de leeftijdscategorie 10-14 jaar? Wil je een keer laten zien wat je kan? Of vind je het gewoon leuk om ‘ns mee te komen doen? Aarzel dan niet. We zouden het ontzettend leuk vinden als je erbij bent. Mocht je graag willen meetrainen, maar op bovenstaande datums verhinderd zijn, laat ’t dan aan ons weten. Samen zoeken we dan naar een geschikte gelegenheid waarop je mee kunt trainen.

Meld je aan per mail of telefoon aan bij Bas de Groot (bas.de.groot@upcmail.nl, 06-27086415) of David van Rekom (davidvanrekom@mac.com, 06-34862237).

Deel dit bericht met je vrienden!