maandag 10 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Jessica zoekt collega vrijwilligers

23 maart 2016

SLIEDRECHT -  Jessica is al bijna een jaar gastvrouw in de Tuinfluiterflat waar ze iedere maandagochtend koffie schenkt voor de gasten van de Visitekring. Maar dat is niet het enige wat ze doet. Ze maakt een praatje met iedereen, zorgt voor gezelligheid en organiseert ook spelletjes en af en toe een lunch. De Visitekring is een club van senioren die wekelijks met elkaar koffie drinkt.

Jessica vertelt: “Het is leuk werk, maar het zou fijn zijn als er nog iemand bij komt. Dan kun je af en toe afwisselen en heb je meer tijd om aandacht te geven aan de mensen.”

Wilt u een collega worden van Jessica? Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie. Wilt u wel vrijwillige gastvrouw- of heer worden, maar niet op de maandagochtend? Wij zijn ook nog voor andere dagen en plaatsen op zoek naar sociale vrijwilligers. Bijvoorbeeld in de nieuwe Buurthuiskamer aan de Havikstraat.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, mevr. J. Weterings, tel. 0184-416729 of mailen naar j.weterings@welzijnswerksliedrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!