maandag 10 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Inschrijving Kleine Prijs van de Alblasserwaard geopend

30 maart 2016

SLIEDRECHT - De band wedstrijd van de Alblasserwaard en omgeving heeft zijn digitale postbox voor inschrijvingen weer geopend. Alle bands uit de regio krijgen de kans om zichzelf aan de jury middels een demo te laten horen. Op deze manier heeft iedereen de kans om de jury te overtuigen waarom juist zij in de live finales zouden mogen staan. De live finale wordt gehouden in JC Elektra op zaterdag 30 april.

Weet jij de jury ook in de live finale te overtuigen? Dan mag jij met je band Elektra’s Tuinfeest 2016 openen.

Vele bekende namen gingen je voor op het Tuinfeest. Zo stonden er in de afgelopen jaren onder andere; De Staat, Birth of Joy, John Coffey en vele vele anderen. Dit is jouw kans op een springplank naar het grote publiek. (psst.. niet verder vertellen maar dit jaar sluit Peter Pan Speedrock af).

Inschrijven kan door te mailen naar jeroen@sojs.nl onder vermelding van Kleine Prijs, graag in je mail contactgegevens achterlaten, vermelding van de bandnaam en natuurlijk de plaats van herkomst. De inschrijving sluit op donderdag 21 april, vrijdag 22 april zal er bekend gemaakt worden wie er mee mogen strijden in de live finale.

Deel dit bericht met je vrienden!