donderdag 6 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Marnix Elbers nieuwe assistent coach Heren Sliedrecht Sport

31 maart 2016

SLIEDRECHT -  Marnix Elbers wordt komend seizoen trainer en assistent-coach van Heren 1 Sliedrecht Sport. Hij vormt daarbij een team met de vorige week aangekondigde nieuwe hoofdcoach Paul van der Ven. Elbers is een oud-speler van Sliedrecht Sport Heren 1 en is momenteel hoofdcoach bij Heren 1 van VoCASA uit Nijmegen.

“Erg mooi dat Marnix bij ons terugkeert”, aldus Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport. “Samen met Paul hebben we dan een gedreven en door de wol geverfd team voor de ploeg staan, waarmee we de ambities die we voor Heren 1 hebben, onderstrepen.”

“Sliedrecht sport is een van de mooiste verenigingen om voor te werken met de beste jeugdopleiding van Nederland”, vult Elbers aan. “Ik ben dan ook trots dat ik voor deze vereniging mag gaan werken en blij om weer terug te zijn op het oude nest waarmee ik deelgenoot was van de promotie naar de Topdivisie in 2007.”

De 34-jarige Elbers was eerder actief als (assistent-)coach in de Topdivisie bij Florie/NVC in Nieuwegein en VoCASA uit Nijmegen. Als speler kwam hij uit voor onder andere Florie/Vrevok Nieuwegein en Alcom-Capelle in de Eredivisie, maar ook voor SSS/Barneveld en Sliedrecht Sport. Als 16-jarige zette hij zijn eerste stappen in het topvolleybal bij Flamingo’s in Gennep.

Elbers zal naast tweede trainer, scout en assistent-coach van Heren 1, ook trainingen gaan verzorgen in de opleiding van Sliedrecht Sport. Naast het volleybal is Elbers accountmanger voor een industriële onderneming.

Deel dit bericht met je vrienden!