Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerste editie ondernemersgesprek levert veel ideeen op'
08apr 2016

Eerste editie ondernemersgesprek levert veel ideeen op

SLIEDRECHT - De goedbezochte eerste editie van het Sliedrechtse ondernemersgesprek heeft verschillende ideeën opgeleverd om Sliedrecht beter op de kaart te zetten en aantrekkelijker te maken voor ondernemers, inwoners en bezoekers. Het college van B&W wil deze suggesties en ideeën van ondernemers – waar mogelijk – omzetten in concrete plannen en opnemen in de Kadernota voor 2017. Deze wordt in juni besproken door de gemeenteraad.

Tijdens het ondernemersgesprek – dat plaatsvond in de aula van het Griendencollege – stond de vraag 'Hoe maken we Sliedrecht nog aantrekkelijker?' centraal. Het voltallige college van B&W was aanwezig. Na een woord van welkom door dagvoorzitter Marcel Jongmans en de opening van wethouder Hans Tanis (economie) werd aan verschillende tafels gesproken over de thema's bereikbaarheid, bedrijventerreinen, winkelgebieden en woonklimaat. De drie wethouders en de burgemeester schoven allen bij een thematafel aan. De belangrijkste uitkomsten van de thematafels werden daarna besproken.

Ondernemers nodig
Er was een grote diversiteit aan ondernemers aanwezig. Er was volop interactie en er werden goede gesprekken gevoerd. Wethouder Tanis spreekt van een geslaagde avond: "We hebben onze ondernemers nodig om Sliedrecht beter op de kaart te zetten en aantrekkelijker te maken. Ik ben blij met zoveel betrokken ondernemers die niet alleen naar zichzelf kijken, maar ook mee willen denken in het belang van Sliedrecht. Daar maken we graag gebruik van. Ik heb veel tevreden ondernemers gesproken. De gemeente bepaalt niet langer in haar eentje het beleid, we doen het samen met inwoners en ondernemers."Deel dit bericht met je vrienden!