Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Marozo trots op fotomonumenten'
29apr 2016

Marozo trots op fotomonumenten

SLIEDRECHT - Marit en Wim van Maroza Gedenktekens, gevestigd aan de Parabool 104, zijn er best trots op dat ze exclusief dealer zijn voor heel Zuid Holland van bijzondere fotomonumenten.

WIm legt uit hoe ze in contact zijn gekomen met deze nieuwe techniek:

"Na een bezoek aan een beurs in Europa, kwamen we deze prachtige en bijzondere fototechniek tegen. Tot onze grote verbazing was deze techniek nog niet in deze regio verkrijgbaar. Na wat gesprekken gehad te hebben, zijn we nu niet alleen het enige verkooppunt van deze techniek in deze regio, maar zelfs voor heel Zuid-Holland en daar zijn we best trots op. Het is een waanzinnig mooie techniek waarmee je aan ieder monument een zeer persoonlijke invulling kunt geven.

Wij proberen altijd mee te denken met de nabestaanden en te luisteren naar wat hun wensen zijn. Omdat er een duidelijke verandering aan het plaatsvinden is in de samenleving en mensen steeds bewuster gaan leven wordt er ook meer nagedacht over het laatste stukje van het leven. Belangrijk is dat het gedenkteken een uiting is van het leven van de overledene. De behoefte om te voelen hoe iemand in het leven stond, wat belangrijk was, waar die van hield zodat het gevoel volledig aansluit bij waar de overledene voor stond zodat hij of zij hierin herkenbaar is voor de nabestaanden. Ook gebeurt het steeds meer dat mensen zelf, in hun laatste fase, vorm willen geven aan hun eigen monument om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

Dit zijn vaak moeilijke maar ook mooie gesprekken die ons ontzettend dierbaar zijn. Het zijn vaak gesprekken met een traan en met een lach die ook wij niet altijd los kunnen laten. Wij hebben, hoe raar dat misschien ook klinkt, fantastisch mooi werk, omdat het echt uit het leven gegrepen is, dat maakt ons werk soms moeilijk maar altijd heeft het een mooie lading omdat je in een klein stukje van het leven daad werkelijk iets voor iemand kunt betekenen.
Binnenkort hebben we een voorbeeld staan in onze toonzaal, wilt u het eens in het echt bekijken, u bent altijd van harte welkom".

Voor meer info, zie www.maroza.nl.

Zie ook:
Nieuw bedrijfspand voor Maroza (do, 18 feb 2016)
Maroza Gedenktekensafscheid opent showroom aan de Prisma (vr, 27 sep 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!