Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Op Hemelvaartsdag geen Financieel Cafe en Taal Cafe'
03mei 2016

Op Hemelvaartsdag geen Financieel Cafe en Taal Cafe

SLIEDRECHT -  Eerstvolgende Financieel Café en Taal Café. Elke eerste donderdagavond van de maand is er in gebouw De Reling een Grand Café-avond. Het Grand Café heeft een inloopspreekuur van het Financieel Café en het Taal Café. In verband met Hemelvaartsdag is er op 5 mei 2016 geen Grand Café. Het eerstvolgende Grand Café is op 2 juni 2016 van 19.00 tot 20.30 uur.

Naast gezelligheid en ontmoeting biedt het Grand Café een plaats voor informatie en advies. Bij het Financieel Café kunnen de bezoekers terecht met vragen als: “ik vind het moeilijk om rond te komen”, of “mijn administratie is niet op orde” of  “hoe vraag ik toeslagen bij de Belastingen aan”. Ook kan men terecht voor hulp bij het invullen van formulieren.

Het Taal Café is een ontmoetingsplaats voor vrijwillige taalcoaches en mensen die (beter) Nederlands willen leren. Ook kunnen er materialen worden ingezien. De bezoekers worden geholpen door geschoolde vrijwilligers  die informatie en advies kunnen geven en -indien nodig- doorverwijzen.

Het Grand Café is te vinden in gebouw De Reling, Industrieweg 13 te Sliedrecht. Voor informatie en/of vragen kunt u bellen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, tel. 0184-416 729. Contactpersonen zijn: Taal Café - Judy Weterings, Financieel Café - Marjan Bisschop.Deel dit bericht met je vrienden!