Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Theaterworkshop Theatraal'
12mei 2016

Theaterworkshop Theatraal

SLIEDRECHT – Naast de succesvolle workshop Kinderkunst organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (S.O.J.S.) weer een theaterworkshop in samenwerking met Natalja Theater Totaal. Dit keer wordt er met het thema ´reizen´ ingespeeld op de zomer die op komst is. De workshop is een vervolg op de eerste serie lessen, maar nieuwe deelnemers zijn altijd welkom. In vijf lessen wordt er aan de hand van gedichten, muziek en voorwerpen een theatrale reis rond de wereld gemaakt.

Wie zin heeft om op reis te gaan, kan natuurlijk op Kortingbox een leuke aanbieding opzoeken en zijn koffers pakken. Met een beetje fantasie kun je echter ook de mooiste reizen maken zonder je eigen woonplaats te verlaten; bijvoorbeeld in het theater! Op het toneel kun je je even op de meest exotische bestemmingen wanen. Dit is ook wat er gebeurt tijdens theaterworkshop "Theatraal". De deelnemers aan deze workshop maken samen een theatrale reis over de wereld en maken daarbij meteen op een speelse manier kennis met toneelspelen. De lessen worden gestart met een warming-up en worden vervolgd met echte theateroefeningen en het spelen van zelfbedachte scènes. Het eindresultaat zal te zien zijn in een korte eindpresentatie waarbij de deelnemers kunnen schitteren op het podium van de Elektra. De Elektra biedt de vaste accommodatie aan voor de jongerenactiviteiten die georganiseerd zijn door S.O.J.S.

Naast het organiseren van activiteiten zet S.O.J.S. zich sinds 1968 in voor de Sliedrechtste jongeren van 8 t/m 26 jaar. De jongerenwerkers gaan dagelijks de straat op om contact te leggen met de Sliedrechtse jeugd om erachter te komen wat er speelt onder hen. S.O.J.S. bemiddelt waar nodig en ondersteunt initiatieven van jongeren en buurtbewoners op het gebied van verbeteringen in de buurt. De stichting biedt de jongeren de mogelijkheid om samen hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken door middel van georganiseerde activiteiten.

Interesse in de workshop? Aanmelden voor "Theatraal" kan nog deze week!

Workshop-informatie:

  • Organisator: S.O.J.S.
  • Locatie: Stationsweg 4
  • Aanvang workshop: woensdag 18 mei
  • Aanmelden bij: Cas Besamusca (cas@sojs.nl)
  • Benodigdheden: een (oude) handdoek


Deel dit bericht met je vrienden!