Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BN-er Leonie Sazias in de eerste Vrouw met Hond kalender'
27mei 2016

BN-er Leonie Sazias in de eerste Vrouw met Hond kalender

SLIEDRECHT - Léonie Sazias, ooit de presentatrice van het tv-programma Dierenmanieren is als BN-er gestrikt voor de Vrouw met Hond kalender. Dat werd gisteren door de makers bekend gemaakt op Drechtstad FM.

Een jaar nadat het Sliedrechtse dierenasiel succes boekte met de Man met Kat kalender, een kalender met foto’s van mannen die met een asielkat op de foto gaan, komt er in september een nieuwe variant: de Vrouw met Hond kalender. Het idee is vergelijkbaar, mooie vrouwen gaan op de foto met een dier uit het asiel, in dit geval een hond. De opbrengst van de kalender gaat naar de opvang van dieren.

“Vorig jaar heeft Carlo Boshart aangeboden om te poseren met een kat uit het asiel en dat heeft de verkoop flink opgeschroeft, dat was hartstikke leuk. Dus voor dit jaar zochten we ook nog BN-ers om toch een beetje meer bekendheid aan de kalender te geven” vertelt Ginet Balistreri, de voorzitter van het dierenasiel in Sliedrecht.

De keuze is op Léonie Sazias gevallen omdat ze niet alleen een mooie vrouw is maar ook omdat ze echt gek is op dieren. “Daardoor is een hele natuurlijke spontane mooie foto geworden”, aldus Balistreri.

De Vrouw met Hond kalender zal naar verwachting in september worden gelanceerd.

Naast de Vrouw met Hond kalender komt het Sliedrechtse dierenasiel binnenkort ook met een nieuwe Man met Kat kalender. Dat is alweer de derde editie.Deel dit bericht met je vrienden!