Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Onthulling eerste WhatsApp-bord Sliedrecht' Bram van Hemmen en Patrick Hulsbos
31mei 2016

Onthulling eerste WhatsApp-bord Sliedrecht

SLIEDRECHT - Maandagavond 30 mei onthulden burgemeester Bram van Hemmen en Patrick Hulsbos van Buurttoezicht Sliedrecht-Oost het eerste WhatsApp-bord voor buurtpreventie. Deze borden geven aan dat buurtbewoners elkaar in WhatsApp-groepen waarschuwen bij verdachte situaties en moeten het dievengilde afschrikken.

Het eerste WhatsApp-bord werd onthuld ter hoogte van de rotonde op de Thorbeckelaan, bij de ingang van de Hopper. De borden zijn een idee van Patrick Hulsbos, die een beroep deed op de gemeente Sliedrecht om dit te faciliteren. Eerder richtte hij al WhatsApp-groepen op. In het kader van het project 'Met veiligheid de wijk in' worden nu tien borden opgehangen bij toegangswegen naar verschillende wijken.

Burgemeester Bram van Hemmen: "De boodschap van dit bord is dat dieven beter rechtsomkeert kunnen maken, omdat ze in de gaten worden gehouden. Ik vind het mooi dat het idee van de WhatsApp-borden bij Buurttoezicht vandaan gekomen is.

Als gemeente kunnen we zo'n initiatief dan verder ondersteunen en mogelijk maken. Ik ben trots op alle vrijwilligers van Buurttoezicht, die een belangrijke bijdrage leveren aan een nóg veiliger Sliedrecht."Deel dit bericht met je vrienden!