Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Intentieverklaring veilige bedrijventerreinen ondertekend'
20jun 2016

Intentieverklaring veilige bedrijventerreinen ondertekend

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht gaat samen met ondernemers op de bedrijventerreinen Nijverwaard en Noordoost-Kwadrant, politie en brandweer werken aan schone, hele en veilige bedrijventerreinen. Om deze samenwerking te bekrachtigen ondertekenden de partijen maandagmiddag in het pand van Alert Security een intentieverklaring.

Namens de gemeente zette wethouder Hans Tanis zijn handtekening: "We werken als gemeente steeds nauwer samen met het bedrijfsleven en dit is daar een mooi voorbeeld van. Veiligheid op onze bedrijventerreinen is een gezamenlijk belang. We gaan nu – met ondersteuning van MKB-Nederland –  aan de slag om onze bedrijventerreinen schoon, heel en veilig te maken."

Op de foto v.l.n.r.: Hans Kuipers (wijkagent), Jan van Vliet (wijkagent), Gert van Drunen (DD Reclame), Stefan Visser (Covebo), Leo de Waal (Brandweer), Esther Smit (gemeente Sliedrecht), Maarten Kop (Berg & Berg), Guus Hanegraaf (gemeente Sliedrecht), Hans Tanis (wethouder gemeente Sliedrecht), Jan Wouter Vlot (Mondial Movers), John Kruijthof (Alert Security).

 Deel dit bericht met je vrienden!