Alles over Sliedrecht...
21jun 2016

Caravan Centrum Meerkerk beste caravanbedrijf van Nederland

SLIEDRECHT - Alweer wordt een lokaal bedrijf in het zonnetje gezet: Het Caravan Centrum Meerkerk mag zich tot 2018 het beste caravanbedrijf van Nederland noemen. Na drie eerdere nominaties is het bedrijf uitgeroepen tot caravanbedrijf van het jaar 2016/2017. Ook de klanten profiteren daarvan.

De prijs, die elke twee jaar wordt uitgereikt, is een initiatief van het tijdschrift Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) van de ANWB, en wordt uitgereikt in samenwerking met BOVAG Caravanbedrijven en de Nederlandse Caravanclub. Lezers van het tijdschrift kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete caravanbedrijf. De bedrijven die in de finale komen, krijgen bezoek van een zogenaamde 'mystery shopper' die anoniem de service en de kwaliteit van de producten test.

Ook moeten de bedrijven zich presenteren aan een vakjury die onder andere de toekomstvisie en de klantvriendelijkheid van het bedrijf beoordeelt. Eigenaar Harry Krul zei tegen de KCK: "Service en persoonlijk contact vinden we hier erg belangrijk. Uit het feit dat er wederom zo massaal op ons is gestemd, kun je dus wel afleiden dat die klantgerichtheid zijn vruchten afwerpt."

Aanbiedingen om het te vieren

Het Caravan Centrum Meerkerk viert deze eer samen met de klanten. Wie deze maand bij het Caravan Centrum Meerkerk gaat kijken, zal een grote hoeveelheid last-minute aanbiedingen tegenkomen. Volgens een melding op de website heeft het Caravan Centrum extra caravans met een speciale uitrusting weten te bemachtigen van de hoofdleveranciers, zoals Adria, Fendt en KNAUS. Volgens de website kan de korting op caravans en accessoires zoals luifels en voortenten oplopen tot meer dan 6.000 euro.

Op het kampioensfeest op 8 en 9 april waren alle klanten van het bedrijf uitgenodigd om de overwinning te vieren. Er waren verschillende prijzen te winnen, en er werden onder andere auto's gepresenteerd die bijzonder geschikt zijn voor het trekken van caravans, zoals de Volkswagen Golf Sportsvan. Wie dus tussen de aanbiedingen een caravan heeft gevonden en een geschikte auto bezit of huurt, hoeft alleen nog maar op zoek naar een passende trekhaak. Zodra die bijvoorbeeld bij een onlineshop als Rameder is gevonden, kan de vakantiepret beginnen.Deel dit bericht met je vrienden!