Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Weer een Baggerfestival in 2017'
22jun 2016

Weer een Baggerfestival in 2017

SLIEDRECHT - Het succesvolle Baggerfestival van 2015 krijgt een vervolg. Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017 zal er wederom een Baggerfestival plaatsvinden in Sliedrecht, zo maakte bestuurslid André Boer vanavond bekend tijdens de haringparty van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO).

De opzet blijft ongewijzigd. Het wordt een feestelijk festival waar voor heel Sliedrecht, jong en oud, van alles te beleven valt. De baggerindustrie en waterbouw krijgen wederom een centrale plek op het evenement. Daarnaast is het de bedoeling dat een feest voor en door Sliedrechters in de breedste zin van het woord, wordt. Hiervoor zijn reeds de eerste contacten gelegd met winkeliers, het bedrijfsleven, de gemeente, kerkgenootschappen, sportclubs en andere verenigingen.

Om het festival in 2017 mogelijk te maken is het bestuur uitgebreid met twee personen: Wim Stuij en Rick van de Weg. Zij zullen samen met André Boer, Kees van de Graaf, Adrie Stuij, Albert Visser en voorzitter Jan Huijbers de spreekwoordelijke kar trekken.

Foto: Het succesvolle Baggerfestival 2015 in Sliedrecht krijgt volgend jaar opvolging. (Foto © Rotary Sliedrecht)

 Deel dit bericht met je vrienden!