Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wie nodig jij uit deze zomer?'
22jun 2016

Wie nodig jij uit deze zomer?

SLIEDRECHT - In de zomer staan veel activiteiten op een laag pitje. Dan wordt het stil als je een klein sociaal netwerk hebt. Daarom promoot de werkgroep 'Erbij in Sliedrecht' de landelijke zomercampagne 'Wie nodig jij uit deze zomer?'.

Ook jij kent vast wel iemand voor wie de zomer een periode is van weinig contacten. Een oude buur, een ver familielid, een kennis of iemand uit de straat. Soms is er sprake van eenzaamheid. Eenzaamheid kan iedereen overkomen, zeker bij verlies van een dierbare of als de gezondheid het laat afweten.

Wees deze zomer geen toeschouwer. Doe mee met deze actie!
Stuur een gratis kaart via Greetz (en betaal alleen de postzegel) of stuur een e-card via de website www.wienodigjijuit.nl Ook zijn er kaarten op diverse locaties in Sliedrecht neergelegd waar je ze gratis kunt meenemen om te versturen.

'Erbij in Sliedrecht' is een enthousiaste werkgroep met vertegenwoordigers van ASVZ, de Bibliotheek AanZet, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, United by Music, Yulius en De Zonnebloem die samen staan voor een dorp waarin iedereen kan meedoen.Deel dit bericht met je vrienden!