Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ' Nieuwe cd Sliedrechtse punkband Speckneck snel uitverkocht' In de studio
26jun 2016

Nieuwe cd Sliedrechtse punkband Speckneck snel uitverkocht

SLIEDRECHT - Naast de Rocket Dog-demo uit 2004, die uiteindelijk alleen voor promotie gebruikt is, is dit de eerste uitgave van Speckneck. Sommige mensen hebben hier lang naar uitgekeken. Dat zal verklaren dat de cd meteen is uitverkocht tijdens het afgelopen tuinfeest, waar de band optrad en de cd presenteerde.

Volle zaal
Een optreden van Speckneck in Elektra geeft altijd een volle zaal. Het is de thuishaven van de band, waar ze ook oefenen. De band bestaat al sinds 2000 en heeft onder andere op het bekende Metropolisfestival in Rotterdam opgetreden. Ron, de drummer van de band over het opnemen van de cd: “Het maken duurde een weekend opnemen en een avond mixen. 39 van de 50 die we hadden gemaakt hebben we verkocht, de rest was voor onszelf en voor wat reserveringen en mensen die er aan meegeholpen hebben. De bedoeling is dat we er nog bij gaan maken in een kleine oplage. We branden ze zelf zodat we geen idiote oplage hoeven te laten maken die we toch niet kwijtraken.”

De muziek
De cd heeft een originele, mooie hoes. De band heeft de energie van hun optredens goed over kunnen brengen op de opnames. De muziek is snel en enthousiast. Ruig en opzwepend. Wie niet op de nieuwe oplage kan wachten kan de band beluisteren en downloaden op www.speckneck.bandcamp.com. De Rocket dog demo is hier te beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=Q3GJdrqpTb4.Deel dit bericht met je vrienden!