Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Weer goed gevulde groente- en fruitpakketten voor KWF te koop'
15aug 2016

Weer goed gevulde groente- en fruitpakketten voor KWF te koop

SLIEDRECHT / PAPENDRECHT - Inwoners van Sliedrecht kunnen met de aanschaf van de groente- en fruitpakket de fietsers van team QPI tijdens de Ride for the Roses steunen.De opbrengst is voor KWF Kankerbestrijding.

Horecaversleverancier FlexiVers uit Hardinxveld-Giessendam zet zich begin september weer in voor Ride for the Roses. ‘De opbrengst van deze fietstocht van 100 kilometer door Twente gaat naar KWF Kankerbestrijding’, zegt Arnold van Dalen, eigenaar van FlexiVers. Hij fietst ook dit jaar weer mee met team QPI, één van zijn leveranciers. Om zoveel mogelijk geld naar de finish te brengen, verkoopt FlexiVers weer goed gevulde groente- en fruitpakketten. Deze editie met een bijzonder extra’s.

‘Samen met team QPI en duizenden andere fietsers maken we tijdens de Ride for the Roses een vuist tegen kanker’, zegt Arnold. Deze fietstocht vindt zondag 4 september plaats. Om de prestatie extra sportief te maken, vertrekt team QPI vrijdag 2 september op de fiets richting Twente.

Pakketten
Om zoveel mogelijk geld naar de finish te fietsen, houdt FlexiVers weer de gezonde actie met de verkoop van groente- en fruitpakketten. ‘We hielden deze actie al in juni en dat was een enorm succes’, zegt Arnold. Hij hoopt dat deze maand veel mensen de actie weer wil steunen. ‘Het is geweldig dat zoveel mensen ons steunen.’

Extra’s
Deze editie wordt iets speciaals toegevoegd aan het groente- en fruitpakket: een cadeaubon van € 10,- voor een diner in De Limonadefabriek of Bistro Prik in Streefkerk. Eigenaar Erik Hermans steunt de actie van FlexiVers en de fietsers team QPI. ‘Er zijn veel goede initiatieven en ik vind het mooi als mensen zich op een sportieve manier inzetten voor het goede doel’, zegt Erik. ‘Daarom steun ik deze actie graag. Hopelijk is de cadeaubon voor veel mensen een extra reden om het groente- en fruitpakket te bestellen en het goede doel te steunen. En daarna natuurlijk genieten van een lekker diner in De Limonadefabriek.’

Bestellen
Team QPI en het goede doel steunen kan heel gemakkelijk. Voor € 20,- kan iedereen het goed gevulde groente- en fruitpakket met de cadeaubon bestellen. Maar liefst € 15,- gaat naar het goede doel. Bestellen is heel gemakkelijk: stuur voor maandag 22 augustus een e-mail naar kwf@flexivers.nl. Het pakket kan vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus op diverse plekken worden opgehaald:
FlexiVers, Houtschelf 20, Hardinxveld-Giessendam: vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en zaterdag 10.00 tot 15.00 uur
Douwes Dekkerlaan 14, Papendrecht: vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur
Slender You, Van Goghstraat 85, Sliedrecht: vrijdag 14.00 tot 16.00 uur en zaterdag 10.00 tot 12.00 uur
De Limonadefabriek, Nieuwe Haven 1, Streefkerk: vrijdag en zaterdag 12.00 tot 17.00 uur.

Vechten
De reden voor deelname aan de Ride for the Roses begon als een sportieve actie voor het goede doel, maar helaas is de ziekte voor de ondernemer dichtbij gekomen. ‘Verschillende mensen in onze omgeving hebben te maken gekregen met deze vreselijke ziekte en sommigen hebben helaas dit gevecht verloren’, zegt Arnold van Dalen van FlexiVers. ‘Je wil zo graag iets doen voor mensen die kanker hebben, iets voor hen betekenen en met hen mee vechten. Maar het enige wat we kunnen doen is hen steunen en laten zien dat we er voor hen zijn. En hopelijk komen we met deze actie weer een stap dichterbij de oplossing voor kanker.’

Meer informatie
De Ride for the Roses vindt begin september plaatst, ieder jaar in een andere regio. Voorgaande edities waren onder andere in Zeeland en in de omgeving van Aalsmeer. Dit jaar vindt de Ride for the Roses plaatst in Twente. Meer informatie over de Ride for the Roses is te vinden op www.ridefortheroses.nl. Meer informatie over de groente- en fruitpakketten is te vinden op www.flexivers.nl of kijk op www.facebook.nl/flexivers.

 Deel dit bericht met je vrienden!