Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verwarring over wegwerkzaamheden' Werkzaamheden Stationsgebied
29aug 2016

Verwarring over wegwerkzaamheden

SLIEDRECHT - Vanaf 19 september a.s. wordt het Stationsplein afgesloten voor drie weken, en niet de Parallelweg zoals eerder is gecommuniceerd door de MerwedeLingeLijn. Helaas is dat onjuist gecommuniceerd in de uitnodigingsbrieven voor de bewonersavond a.s. dinsdag 30 augustus en zo ook onjuist in ons gemeentenieuws terecht is gekomen.

Afsluiting het Plaatje
Als er gebruik maakt wordt van de normale doorgaande route (via Deltalaan / Crayestein) hebben de werkzaamheden aan het Plaatje geen invloed op de bereikbaarheid van ons dorp.

Gelijklopende werkzaamheden
We snappen dat de eventuele hinder vervelend is. Door vertragingen aan de kant van de MerwedeLingeLijn lopen de werkzaamheden Stationsplein gelijk aan die aan het Plaatje. In oktober zijn deze werken gereed en kunnen we allemaal weer gebruik maken van de verbeterde én toekomstbestendige wegen.

De MerwedeLingeLijn organiseert een informatieavond op 30 augustus in het CJMV-gebouw aan de Stationsweg 29 in Sliedrecht. Aanvang is 19.30 uur, einde 21.00 uur. Tevens verspreidt MerwedeLingeLijn een film die de omleidingsroutes aangeven.

 Deel dit bericht met je vrienden!