woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht Sport trapt jubileumjaar af

12 september 2016

SLIEDRECHT - Met clinics, tientallen oefenwedstrijden, een playbackshow en de officiële presentatie van de topteams, is het jubileumseizoen van de Sliedrechtse volleybalvereniging afgelopen zaterdag van start gegaan. Naar verwachting is het de laatste keer dat de kickoff in De Stoep plaatsvond. Het volgende seizoen hoopt de 60-jarige vereniging in het nieuwe onderkomen aan de Benedenveer te kunnen beginnen.

Het was een bomvol programma ter ere van de seizoenstart. Niet alleen De Stoep puilde uit, ook in De Lockhorst werden tientallen wedstrijden door vrijwel alle competitieteams van Sliedrecht Sport gespeeld. Nadat de spelers, speelsters en staf van Heren 1 en Dames 1 in de ochtend clinics hadden verzorgd voor de jeugd tot en met 12 jaar, mochten zij in de middag zelf aan de gang. Bij Heren 1 ging dat nog niet al te soepel. Tegen SoVoCo werd gelijk gespeeld en van Volley Tilburg werd verloren. “Maar beter nu, dan over twee weken als de competitie begint”, constateerde hoofdcoach Paul van der Ven droogjes. De vrouwelijke hoofdmacht wist mede-titelkandidaat Alterno met 2-1 te verslaan en speelde gelijk tegen VC Oudegem, de nummer 4 uit de Belgische competitie.

Playback
Tijdens de Sliedrecht Sport Dag werd ook afscheid genomen van oud-Dames 1 speelsters Angelique Vergeer en Marlies Wagendorp, en van fysiotherapeute Mirjan de Vos. De dag werd afgesloten met de traditionele playbackshow, waardoor het nog lang onrustig bleef in De Stoeprand…

Foto’s: Hans van Wijngaarden.

Deel dit bericht met je vrienden!