woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

De Hooizolder organiseert weer een Zeepkistenrace

14 september 2016

SLIEDRECHT - Tijdens voorgaande jaren hebben we een zeepkistenrace gehouden bij De Hooizolder in het Burgemeester Feitsmapark te Sliedrecht.

Op woensdagmiddag 28 september willen we deze race herhalen. We nodigen alle kinderen uit in de leeftijd tussen 7 en 12 jaar om samen met elkaar en misschien wel met hun vader, moeder, opa of oom een zeepkist te maken om mee te racen.

Er zijn mooie prijzen te winnen voor de snelheid en de originaliteit. Dus maak een kar op 4 wielen die goed te sturen en te duwen is, en vergeet niet een goede rem. Pimp deze leuk en geef je op voor 23 september via onze site, je school of via de mail. En laten we er een leuke middag van maken!

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina of op onze website, www.feitsmapark.nl

Deel dit bericht met je vrienden!