woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

DA de Gaper zal binnenkort haar deuren moeten gaan sluiten

16 september 2016

SLIEDRECHT - Drogisterij, luxe parfumerie en schoonheidssalon DA de Gaper, kerkbuurt 33, zal binnenkort haar deuren moeten gaan sluiten.

de eigenaars van deze DA vermelden op hun website hierover onder andere het volgende: "Afgelopen periode is helaas gebleken dat mede door de huidige concurrentie en het verloop van de crisis in de afgelopen jaren het bijzonder moeilijk is geweest het hoofd boven water te houden. Ondanks alle inspanningen van iedereen is gebleken dat het niet financieel haalbaar is om ons bedrijf als zodanig voort te zetten, zonder dat we het risico lopen om financiële afspraken te moeten maken waarbij op een later tijdstip zal blijken dat we niet aan onze verplichtingen kunnen voldoen.

Het stemt ons daarom zeer verdrietig u te moeten mededelen dat is besloten Drogisterij, luxe parfumerie en schoonheidssalon “De Gaper” de deuren zal gaan sluiten. M.b.t. uw aankopen en behandelingen zullen wij ons uiterste best doen, u tot het definitief sluiten van de deuren (datum volgt nog) van onze service te blijven voorzien, zoals we dit in het verleden ook altijd hebben gedaan. Wat betreft onze kadobonnen; deze zullen wij voorlopig nog innemen.

Zoals u zult begrijpen is het voor het gehele team een enorme emotionele gebeurtenis en vragen wij daarom enigszins uw begrip m.b.t betreffende situatie. Wij danken een ieder die de afgelopen jaren contact met ons heeft gehad, in welke vorm dan ook, voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wensen iedereen daarbij alle goeds." Tot zover een deel van het bericht wat DA de Gaper op zijn website heeft staan.

Bron: DA de Gaper.

Deel dit bericht met je vrienden!