donderdag 1 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Bachconcert voor basisschoolkinderen verrast burgemeester Bram van Hemmen

16 september 2016 (door Ton Vermeulen)

SLIEDRECHT - Burgemeester Bram van Hemmen was vanochtend op 16 september aanwezig bij het Bachconcert voor basisschoolkinderen in het gemeentekantoor. "In alle vroegte hoor je prachtige klanken voordat de jeugd binnenstroomt. Leuk hoe zo'n Bach Festival je kan verrassen." Hij plaatste hiervan ook een video op zijn facebookpagina.

Het waren Bas Treub en Johan Wiersma, die een optreden gaven. De opening van het Bachfestival is eigenlijk pas vanavond in het Energiehuis in Dordrecht. Dit concert wordt overigens morgen in Sliedrecht herhaald om 15.00 uur in de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6. Dit concert is vrij toegankelijk.

Het Bachfestival vindt plaats in de Drechtsteden van 16 tot 24 september. De muziek van Johann Sebastian Bachls is heirbij het uitgangspunt. Naast het klassieke repertoire zijn er composities die aansluiten bij Bachs muziek of aan de hand daarvan juist grenzen verleggen.

Deel dit bericht met je vrienden!