woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Het Vlot zoekt vrijwilligers voor clubavond voor mensen met verstandelijke beperking

19 september 2016 (door Ton Vermeulen)

SLIEDRECHT -  Het clubwerk van Stichting ‘Het Vlot’, voor mensen met een verstandelijke beperking, is weer van start gegaan. Er is momenteel sprake van een grote belangstelling voor zowel het ‘vrije-tijds-werk’ als het wekelijks zwemuurtje in De Lockhorst.

Voor de wekelijkse clubavond op woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur, die gehouden wordt in het gebouw van de ‘De Hooghe Dijck’ (zij-ingang ’t Vlot - Reigerlaan 218), zoekt Het Vlot enkele vrijwilligers voor de (bege)leiding.

Voor nadere informatie, of voor opgave kunt u contact opnemen met Stichting ‘Het Vlot’, telefoon 0184 41 50 35. Van vrijwilligers wordt een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) gevraagd.

Deel dit bericht met je vrienden!