woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Fietskeuring Ik Wil Je Zien 2016

22 september 2016 (door Josette Huisman)

DRECHTSTEDEN - Afgelopen zaterdag 18 september is de jaarlijkse fietskeuring van de Fietsersbond Drechtsteden in Sliedrecht van start gegaan. Deze dag werd mede georganiseerd vanwege de Europese Mobiliteitsweek. Juist in de Drechtsteden wordt daar veel aandacht aan besteed. Kortom ook de bussen van Arriva en de Band Op Spanning werkte mee.

Zichtbaar zijn en zelf ook goed zien.
Dat is belangrijk voor alle fietsers. Jaarlijks verzorgt de Fietsersbond daarom reparatieacties in de Drechtsteden. Door vrijwilligers wordt dan de verlichting van fietsen nagezien en wanneer dat nodig en mogelijk is gerepareerd (alleen de materiaalkosten moeten worden vergoed). 

Ook de komende weken kunt u uw fiets laten keuren. En wel op:

  • 1 oktober in Alblasserdam (bij Winkelcentrum Makado)
  • 8 oktober in Zwijndrecht (bij Winkelcentrum Walburg)
  • 15 oktober in Papendrecht (bij Winkelcentrum De Meent)
  • 29 oktober in Dordrecht (op het Achterom)
  • 5 november in Hendrik-Ido-Ambacht (op de Sophiapromenade)

Iedereen jong en oud is welkom met zijn fiets.

Deel dit bericht met je vrienden!