woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Nieuwe winkel in kunst en kinderevenementenvoorzieningen op de Kerkbuurt

28 september 2016 (door Ton Vermeulen)

SLIEDRECHT - Waar het Papendrechters Richard en Meriska Koekkoek niet lukte in Papendrecht een leegstand winkelpand tijdelijk te huren voor creatieve activiteiten, is ze dat wel gelukt in Sliedrecht. En wel op de Kerkbuurt 21. "Het is prettig om nieuwe klanten niet alleen digitaal te ontmoeten maar ook in levende lijve", aldus de nieuwe huurders. Hun winkel belooft een aanwinst te worden in Sliedrecht, met kunst en voorzieningen voor kinderevenementen.

Deze week opent kunstenares Meriska van Hof haar galerie en artshop aan de Kerkbuurt 21 in de gezellige winkelstraat in hartje Sliedrecht. Je kunt haar schilderijen en tekeningen bekijken. Meriska gebuikt de volgende technieken: potlood, pastel, acryl en linodruk. Zij schildert en tekent ook in opdracht. Op zaterdag 8 oktober 2016 van 14.00-16.00 uur is de opening van de expositie. U bent van harte welkom de koffie staat klaar.

Nieuw is de Meriska Art Shop waarbij haar werk stijlvol is geprint op mokken, kaarsen en kaarten. Er ligt ook een exemplaar van haar christelijke cadeauboekje “Stralen van Hoop in” de deze winkel. Tevens verzorgt zij kinderschminken op feesten en evenementen. Meriska van Hof is geboren in Sliedrecht, zij exposeerde regelmatig in onze regio. Zie www.meriskavanhof.nl/

Daarnaast wordtj dit pand benut om hun bedrijf Kinder-evenement te presenteren. Ze verhuren springkussens, een popcornmachine en een suikerspinmachine. Ook zijn er een ballonnenclown en schminksters. Verder verzorgen zij kruisboogschieten. Regelmatig worden een aantal van onze diensten geëtaleerd. Kom eens langs en maak een praatje. Zie ook www.kinder-evenement.nl/

Deel dit bericht met je vrienden!