Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Prettige sfeer bij opening Meriska's Art shop'
10okt 2016

Prettige sfeer bij opening Meriska's Art shop

SLIEDRECHT - “We kijken terug op een geslaagde dag met mooi weer en voldoende aanloop van zwel bekenden als onbekenden”, vertelt Richard Koekkoek. Een kleine vijfitg mensen bezochten de nieuwe winkel van Richard en Meriska tijdens de opening op 8 oktober. De winkel op de Kerkbuurt 21 biedt een galerie en voorzieningen voor kinderevenementen. Aan de kinderen werd dus ook gedacht middels een springkussen en popcorn. De ouderen konden de kunst van Meriska bekijken en zich te goed doen aan versnaperingen.

“De mensen waren overwegend positief”, vertelt Richard. “Ze konden de mooie kunst van Meriska waarderen en de feestverhuur vinden ze leuk. Ook zijn ze blij dat er eindelijk iets gebeurt met een leeg winkelpand in dit deel van de Kerkbuurt. Het was een ontspannen dorpse sfeer, sommige mensen keken misschien wat de kat uit de boom.” 

Zowel Mariska met haar kunst als Richard met voorzieningen voor kinderevenementen waren al actief op internet. Ze besloten een leegstaand winkelpand te zoeken om hun klanten te kunnen ontmoeten. Dit is ze gelukt op de Kerkbuurt. Hoe lang ze hier kunnen blijven weten ze niet. Richard:  “We huren op leegstandsbasis en weten nog niet hoe lang we kunnen blijven.”

De openingstijden zijn enigszins onregelmatig op woensdag- tot met de zaterdagmiddagen. “Wij werken regelmatig op evenementen en op kantoor aan huis, dus we zullen niet altijd open zijn”, vertelt Richard.
 
Zie voor meer informatie ook: www.meriskavanhof.nl en  www.kinder-evenement.nl

Door Ton Ve

Buitenfoto met luchtkussen door Richard Koekkoek
Andere foto's door Majkel Meinen

Zie ook:
Nieuwe winkel in kunst en kinderevenementenvoorzieningen op de Kerkbuurt (wo, 28 sep 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!